Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Waarom heb je hosting nodig?

Waarom heb je hosting nodig?
MijnHostingPartner

Waarom heb je hosting nodig?

Hosting is noodzakelijk zodra je een website of mail adres op een eigen domeinnaam wilt hosten, een hosting pakket en domeinnaam kan je aanschaffen bij MijnHostingPartner.nl voor elke soort website. Laten we in deze blog een kijkje nemen waarom je hosting nodig hebt en hoe dit zoal in zijn werk gaat. 

Hosting vormt de fundering van je online aanwezigheid

Er zijn een hoop verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden zodra je na gaat denken over een online aanwezigheid voor jouw bedrijf of idee. Met een hosting pakket en domeinnaam streep je daar een hoop vanaf van die lijst en zorgt ervoor dat jouw website gemaakt kan worden op een manier naar keuze, en dat alles voor je klaarstaat om aan de gang te gaan.

Hosting is een stukje serverruimte wat je inhuurt voor het wereldwijd beschikbaar maken van jouw website, waar veel al voor je geregeld wordt en gebruik ervan gemaakt worden op een eenvoudige wijze. Je hoeft dus niet te coderen of van alles te configureren om hiermee te kunnen werken. Het domeinnaam is het adres waar gebruikers jouw website kunnen vinden op het internet. Zoals wij MijnHostingPartner.nl als naam hebben kan jij ook jouw domeinnaam vastleggen. 

Verschillende soorten hosting pakketten

Er zijn verschillende soorten hosting pakketten waar je uit kan kiezen, voor de meeste mensen zal een Totaal SSD hosting pakket de juiste keuze zijn. Hier kan je aan de gang met Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla of Drupal om jouw website in te maken, en die applicaties kan je eenvoudig installeren binnen jouw hosting pakket. Het Totaal SSD hosting pakket is een van onze voordeligste pakketten maar heeft een hoop mogelijkheden en de laatste technologie. Zo kan je gebruikmaken van de laatste PHP versies, verschillende opties voor een database gebruiken zoals MySQL 5, 8, en MariaDB. En beschik je standaard hier al over 25 GB aan totale opslagruimte. Voor de meeste gebruikers ruim voldoende voor vele jaren aan hosting. 

Met een Content Management Systeem zoals WordPress kan je jouw website al binnen een middagje werk grotendeels afhebben en aan de gang gaan met de website te vullen met tekst en andere content. Voornamelijk door de vele duizenden gratis thema’s die je kunt downloaden en configureren voor jouw website. Wat het uiterlijk van je website met een druk op de knop voor je kan regelen.  

Indien je aan de slag wilt met een speciale techniek of framework voor je website zoals .NET, dan kan je ook kiezen voor een .NET pakket wat hier speciaal voor is ingericht. Dit geeft je standaard toegang tot specificaties die je nodig hebt voor jouw volgende project in .NET. Ook kan je kiezen voor een Managed WordPress hosting pakket, wat het onderhoud en de beveiliging aan ons uitbesteed. We zorgen er dan voor dat jouw WordPress website bijgewerkt blijft en in het geval van nood door ons kan worden hersteld met een backup. 

Je hosting pakket uitbreiden met add ons

Je hosting pakket kan je natuurlijk ook uitbreiden met add ons indien je meer functionaliteit verlangt, zaken zoals een eigen dedicated pool en een betaald SSL certificaat zijn eenvoudig toe te voegen aan je pakket door onder de add ons in Mijn Producten die te bestellen. Ze worden dan actief gemaakt en zijn hierna direct te gebruiken. Neem een kijkje in het klantenpanel welke add ons voor jouw beschikbaar zijn in het hosting pakket of neem even contact op met onze klantendienst. 

Aan de gang met je eerste website en mail

Je kan het maken van jouw website zo uitgebreid of simpel houden als je zelf verkiest. Met een SSD pakket waarop je WordPress installeert en gebruik maakt van een standaard thema met het meegeleverde uiterlijk kan je al in een middagje een heel eind zijn met je website. Als je dit echter geheel zelf wilt ontwikkelen en over elk detail en knopje een ander uiterlijk wilt geven dan zal je hier een langere periode mee bezig zijn. Die keuze is uiteraard aan jou. 

Mail adressen zijn tevens eenvoudig aan te maken binnen het klantenpanel en kunnen ingesteld worden naar keuze op vrijwel elk apparaat en email programma. Zo kan je jouw email bijhouden naar wens en ook verschillende email adressen aanmaken. Standaard opties zijn hiervoor een info@ adres, maar dit kan je ook persoonlijker maken met bijvoorbeeld frank@ email adressen. 

Start vandaag nog met het maken van jouw website en bestel direct jouw hosting pakket met domeinnaam bij MijnHostingPartner.nl!